“Despre tine!”, un show exploziv, de muzică pop-rock și jazz, dedicat femeii

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în data de 7 martie 2023, începând cu ora 18:00, evenimentul cultural intitulat “Despre tine!”. Acesta cuprinde un program artistic, spectaculos și impresionant de muzică pop-rock și jazz, un show exploziv, o colaborare a claviaturistului Cornel Cristei, inspiratul compozitor și aranjor, cu Irina Popa, considerată, atât de fani, cât și de comentatorii de specialitate, ca una dintre cele mai valoroase și autentice voci de gen, din țara noastră, o prezență scenică pur și simplu electrizantă, în piese dinamice.
Evenimentul cultural artistic “Despre tine!” reprezintă un prilej minunat de a celebra cu entuziasm și energie proaspătă dragostea față de ființa iubită, fie ea mamă, soție, fiică sau bunică, prin interpretările superbe și prin tonul și stilul distinctiv al artiștilor.
Spectacolul se va desfășura în Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.
Intrarea este liberă și se va face doar pe bază de invitații, în număr limitat, cu titlu gratuit, obținute de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.