“Tu și dragostea”, turneul ce va purta formația VUNK prin toată țara, ajunge în luna femeii, la Brăila

“Tu și dragostea”, turneul ce va purta formația VUNK prin toată țara la începutul acestui an, ajunge în luna femeii, la Brăila. Show-ul va avea loc la Palatul Tineretului pe data de 9 martie, biletele putând fi achiziționate de pe iabilet.ro.

“Prieteni din Brăila, a mai rămas doar o săptămână și ne vedem pe 9 martie la Palatul Tineretului cu spectacolul VUNK, Tu și Dragostea. O să cântăm cele mai cunoscute piese ale noastre, dintre ele cele mai multe fiind despre iubire, evident. Abia așteptăm să vă spunem poveștile noastre, abia așteptăm să cântăm împreună, să ne cunoaștem sau să ne recunoaștem. Așadar, tu și dragostea, noi, trupă și suflet. Ești acolo, da?”

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK

De peste 25 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară”, “Așa și” sau “Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”.
Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic “Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție “Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.
Folosind tehnologie de ultimă generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.