12 brăileni amendați de polițiștii locali pentru nerespectarea curățeniei pe domeniul public și a normelor de conduită socială

În perioada 15.02.2023 – 19.02.2023, polițiștii locali brăileni au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 12 persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.
Astfel, 9 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe Aleea Micșunelelor, pe str. Călugăreni, pe str. Hipodrom, str. Ștefan cel Mare sau pe str. C. A. Rosetti și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 9.000 lei.
În plus, una dintre aceste persoane a fost sancționată contravențional și pentru refuzul de a furniza date privind stabilirea identității, cu suma de 500 lei.
Alte 2 persoane au fost surprinse consumând alcool pe str. Calea Călărașilor, respectiv pe str. Radu Popescu, în locuri neamenajate și au fost sancționate contravențional cu suma de 100 lei fiecare.
De asemenea, o altă persoană, în vârstă de 52 de ani, a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei, pentru că a tulburat fără drept liniștea vecinilor săi de pe str. Radu Popescu, ascultând muzică la intensitate foarte mare.

Sursă foto: Poliția Locală Brăila