Deputatul Nicu Niță (PSD): “Îi asigur, în continuare, pe toți fermierii brăileni, că atât timp cât vom fi la guvernare vom continua să-i susținem”

Deputatul social democrat Nicu Niță a participat astăzi la o întâlnire cu agricultorii din localitatea Unirea, la invitația primarului acestei localități brăilene, Teodora Puia. Discuțiile purtate au avut ca temă principală Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027.
“Am avut deosebita plăcere, să particip, la invitația doamnei primar al comunei Unirea, Puia Teodora, la o întrunire, alături de agricultori privind Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027.
Aceștia au avut oportunitatea să afle informații de interes despre condițiile obligatorii ce se vor aplica pentru schemele de plată, începând cu anul 2023. Astfel, sunt noi reguli de îndeplinit pentru ca agricultorii să beneficieze de subvențiile agricole.”
, a precizat deputatul Niță.
Mai mult de atât, parlamentarul brăilean a avut amabilitatea de a răspunde întrebărilor adresate de agricultorii prezenți la întâlnire, domnia sa fiind, totodată, și membru în Comisia de agricultură, silvicultură, industrie și servicii specifice din cadrul Parlamentul României.
“De asemenea, ca și membru în Comisia de agricultură, silvicultură, industrie și servicii specifice din cadrul Parlamentul României, am răspuns tuturor întrebărilor și nelămuririlor pe care le-au avut agricultorii.”, a spus deputatul social- democrat.
În plus, Nicu Niță îi asigură pe toți fermierii brăileni de susținerea sa, ca și până acum: “Îi asigur, în continuare, pe toți fermierii brăileni, că atât timp cât vom fi la guvernare vom continua să-i susținem”.