HC Dunărea Brăila învingătoare în meciul cu CS Măgura Cisnădie, 25-15 | Antrenorul principal Costică Buceschi: “A fost un meci greu, deși scorul nu arată acest lucru!”

Dunărea Brăila câștigă cele trei puncte

Duminică, 29.01.2023, Dunărea Brăila a disputat a XIV-a etapă, prima etapă din returul competițional 2022-2023 al LigiiFlorilor MOL, acasă, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 13 – 8, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 25 – 15, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.
Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu A. (4), Severin A. (3), Rocha F. (4), Balog N. (3), Liscevic K. (4), Sazdovska J. (2), Gonzalez M. (4), Araujo L. (1).
După această etapă, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

“A fost un meci greu, deși scorul nu arată acest lucru. A fost un meci dificil pentru că Cisnădie este o echipă bună, a jucat în Cupele Europene sezonul acesta, are jucătoare experimentate. Astăzi, am jucat foarte bine în apărare, lucrul acesta ne-a ajutat, am reușit să luptăm, să schimbăm oamenii, să blocăm șuturile, să punem presiune pe ele în atac, am reușit să dăm câteva goluri ușoare. Știam că nu putem juca foarte exact, nu suntem calculator dar mă bucur că am reușit să dau minute tuturor jucătoarelor și rezultatul mă mulțumește. Pentru noi urmează o deplasare foarte grea la Zalău, o echipă care are nevoie de puncte, știu foarte bine că se vor bate, Zalăul este o echipă care joacă foarte bine acasă. Sperăm să recuperăm din jucătoarele pe care le avem accidentate, Kanaval și Shmeltzer, și la Zalău să avem cea mai bună echipă pentru că ne dorim din tot sufletul să câștigăm.”

a declarat antrenorul principal al Dunării Brăila, Costică Buceschi

“A fost un meci intens, am muncit foarte mult, am avut o apărare foarte bună care a făcut diferența. Suntem foarte bucuroase și sper să o ținem tot așa. Ne așteptăm să fie un meci intens, pentru că noi percepem toate meciurile intense și tribuna a fost alături de noi, ceea ce ne bucură enorm. Urmează meciul cu Zalău și cu siguranță o victorie.”

a declarat Alexandra Severin, jucătoare Dunărea Brăila

“Mulţumim tuturor suporterilor şi galeriei că ne-au fost alături la această partidă şi îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Etapa a XV-a este programată în data de 5 Februarie 2023, în deplasare, împotriva echipei HC Zalău.”, au ținut să precizeze reprezentanții HC Dunărea Brăila.
Hai, Dunărea Brăila!