Regal de muzică folk cu trupa Cri Gri Light

Și dacă anul ce a trecut a dat folkului ce este al folkului, mai precis o atmosferă dificil de transpus în cuvinte, prin artiștii “Serii de folk”, ce au evoluat pe scena Sălii ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, devenită neîncăpătoare sub ropotele de aplauze, anul ce tocmai a trecut pragul ne va introduce, cu siguranță, într-o atmosferă la fel de optimistă și plină de energie, continuând misiunea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, de a promova arta și cultura muzicală, în general, prin implicarea activă la nivel social, oferind brăilenilor, și nu numai, evenimente de prestigiu ce pun în valoare artiștii importanți ai acestui gen muzical. Astfel, se dă startul unui lung șir de evenimente cultural-artistice, ce vor porni din nou pe calea sufletului, în descrierea dragostei sau a viselor mărețe, a eternelor căutări, a oamenilor sau a culorilor, însoțite de versuri nemuritoare ce vor scrie istorie.
Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila invită iubitorii de muzică folk, în data de 12 ianuarie 2023, începând cu ora 18:00, la concertul trupei Cri Gri Light, parte din proiectul cultural de anvergură, “Seară de folk”.
Și de această dată, organizatorii își propun o ediție specială, de o sensibilitate aparte, prin recitalul susținut de Ștefan Mardare (voce și chitară), Călin Torsan (fluier,clarinet, saxofon) și Juan Carlos Negretti (percuții), artiști apreciați, de o sensibilitate aparte, ce vor urca pe scenă cu optimism, energie și bucuria de a împărtăși emoțiile, interpretate într-un mod unic, prin șlagăre, poezii și balade specifice acestui gen muzical.
Regalul de muzica folk de joi, 12 ianuarie 2023, se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, începând cu ora 18:00 și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr 2.