Teatru, la început de decembrie | “Opt femei”, de Robert Thomas, un spectacol care merită văzut!

Luna decembrie va debuta, la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila, cu o piesă de teatru deosebită, plină de suspans. Astfel, în zilele de 2 și 3 decembrie 2022, începând cu ora 18:00, la teatrul brăilean se va juca spectacolul sub titlul “Opt femei”, de Robert Thomas, după versiunea românească de Constanţa Trifu şi Mihai Berechet.
Regia: Radu Nichifor
Scenografia: Adelina Pater
Asistent scenografie: Ana Pavel
Din distribuție fac parte: Augustine – Monica Ivașcu; Gaby – Ramona Gîngă; Mamy – Elena Andron; Pierette – Emilia Mocanu; Louise – Cătălina Nedelea; Madame Chanel – Flori Popa; Suzon – Narcisa Novac; Catherine – Iulia Vasilescu.
Crimă și mult suspans în cadrul acestei piese de teatru: În ajun de Crăciun, capul unei familii bogate este descoperit mort în patul său, înjunghiat, iar ucigașul se pare că nu poate fi decât una dintre cele opt femei aflate în casă.
Pe parcursul investigațiilor fiecare dintre cele opt femei va avea o poveste de spus, iar secretele care vor ieși la iveală vor adânci și mai mult misterul căci toate opt sunt suspecte cu mobil intemeiat.
Dacă vi s-a stârnit interesul, atunci nu mai rămâne decăt să vă procurați biletele de la Agenția de bilete a teatrului sau de pe Blt.ro: https://www.blt.ro/opt-femei.html.
Durata spectacolului va fi 2h (fără pauză) și se va juca la Sala Studio (Bujor Măcrin),neexistând limită de vârstă.