Incendiu cu autor neidentificat, stins de pompierii brăileni în noaptea trecută | Mai multe autoturisme avariate

În noaptea trecută, la ora 00:35, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu declanșat la două autoturisme aflate într-o parcare situată pe str. Bărăganului, din Municipiul Brăila.
La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor și habitaclul unui autoturism și la compartimentul motor, habitaclu și portbagaj la cel de-al doilea. Cele două autoturisme sunt ale aceluiași proprietar. Cele două autoturisme au ars unul în proporție de 50% și cel de-al doilea în proporție de 90%. De asemenea, a fost afectat și un al treilea autoturism, aflat lângă cele două autoturisme, căruia i s-a degradat partea laterală stânga spate.

Cauza probabilă, susțin reprezentanții ISU Dunărea Brăila, care a dus la producerea incendiului, a fost acțiunea intenționată sau din culpă a condițiilor de generare a incendiul de o persoană neidentificată la locul intervenției. Incendiul a fost lichidat la ora 01:05, și nu s-au înregistrat victime.

Sursă foto: ISU Dunărea Brăila