De Ziua Națională a României, Opereta “Crai Nou” de Ciprian Porumbescu revine pe scena din Brăila

De Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2022, Opereta “Crai Nou” de Ciprian Porumbescu revine pe scena din Brăila, aceasta fiind o inițiativă a Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila care se bucură de sprijinul Consiliul Județean Brăila, al Primăriei Municipiului Brăila și de parteneriatul binecunoscutei instituții de cultură, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” – Galați.
Orchestra, corul, soliștii și baletul Teatrului gălățean vor pune în valoare partitura primei operete românești, ce a avut premiera la Brașov, în anul 1882, pe un text de Vasile Alecsandri, de data aceasta în viziunea regizorală a lui Adrian Mărginean și cu maestrul Eugen Dan Drăgoi la pupitrul dirijoral.
„Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră și pentru a sărbători împreună un asemenea eveniment, Filarmonica «Lyra – George Cavadia» și Consiliul Județean Brăila au hotărât reducerea prețului biletului la 20 de lei (adulți, pensionari și studenți), elevii beneficiind de o reducere suplimentară de 50%.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii, din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro – https://www.blt.ro/crai-nou-braila.html.
Vă așteptăm cu drag joi, 1 Decembrie 2022, de la ora 18:30, la Casa Tineretului Brăila pentru a celebra alături de noi Ziua Națională a României!”
, au precizat reprezentanții Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila.