Comitetul pentru Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, Comisia de Dialog Social și Comisia Mixtă de Rechiziții s-au întrunit marți la Prefectura Brăila

Prefectul județului, Iulian Timofei, și subprefectul Loredana Badiu au prezidat marți, 22 noiembrie 2022, trei dintre ședințele lunare organizate la nivelul instituției: Comitetul pentru Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, Comisia de Dialog Social și Comisia Mixtă de Rechiziții.
Prima, pe ordinea de zi, a fost cea a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, întrevedere în cadrul căreia directorul Direcției de Sănătate Publică Brăila, dr. Ciochină Gabriel, a prezentat materialul privind informarea referitoare la asigurarea necesarului de vaccinuri antigripale pentru persoanele vârstnice la nivelul județului Brăila.

”Prima tranșă de vaccin antigripal a fost livrată în a doua parte a lunii septembrie, iar a doua tranșă, aproape de finalul aceleiași luni. Administrarea serului sezonier este efectuată prin cabinetele medicilor de familie și în cadrul unităților sanitare cu paturi pentru personalul medico-sanitar.”

a declarat subprefectul județului Brăila, Loredana Badiu

În cadrul celei de a doua ședințe, cea a Comisiei de Dialog Social, inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, profesor Cici Mihaela Bolovan, a prezentat membrilor comisiei o informare privind starea învățământului brăilean în anul 2021-2022.

”Am ținut în această ședință publică să subliniez, încă o dată, importanța implicării în procesul educațional a părinților, cadrelor didactice și, nu în ultimul rând, a elevilor, iar rezultatele sunt meritorii. Felicit astfel pe fiecare pentru performanțele școlare obținute atât la olimpiade, concursuri, proiecte, precum și la Evaluările naționale și la Examenul de bacalaureat.”

a punctat prefectul Iulian Timofei