Primarul Dragomir a anunțat demararea lucrărilor pe Șoseaua Baldovinești | Lucrările de pe Râmnicu Sărat au ajuns spre final

Lucrările de pe Șoseaua Râmnicu Sărat au ajuns spre final, este vestea dată de primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, în cadrul ultimei conferințe de presă.
La întâlnirea cu jurnaliștii, edilul a mai precizat că pe această stradă deja s-au făcut marcajele pietonale și au fost montate corpurile de iluminat suplimentare, în zona trecerilor de pietoni.

De asemenea, primarul municipiului a mai precizat că au fost demarate și lucrările pe Șoseaua Baldovinești din Brăila, lucrări despre care a precizat că vor dura circa un an de zile, fiind vorba de niște lucrări mai ample decât pe Râmnicu Sărat: „Au început lucrările la Șoseaua Baldovinești, iar lucrările sunt mai ample un pic. Trebuie să menționăm, neapărat, faptul că se vor schimba toate conductele de apă și canalizare, acesta fiind un plus pentru locuitorii din zona respectivă.”
Viorel Marian Dragomir a mai subliniat faptul că fundația acestei străzi va fi refăcută în totalitate, luându-se în calcul și consolidarea podului ce trece peste calea ferată din municipiu: „Se va reface fundația străzii în totalitate! Se va consolida și reabilita podul de peste calea ferată. Cu siguranță, se va înlocui linia de tramvai cu linie dedicată pentru mijloacele de transport autobuze electrice.”
Primarul a mai spus că, anul viitor, vor fi aduse la Brăila șase autobuze electrice care vor circula pe Dorobanți: „Urmează ca anul viitor să vină și șase autobuze electrice, care vor face legătura între cartierul Radu Negru, zona Buzăului și Baldovinești, circulând pe Dorobanți. Există încă o linie suplimentară de transport electric, total nepoluant.”
Marian Dragomir a mai precizat, referitor la aceeași stradă, că va urma, după aceea, și asfaltarea străzii, a trotuarelor, plantarea copacilor, reabilitarea spațiilor verzi, fiind vorba în ansamblu de o lucrare care va dura un an de zile.