„Recital de muzică folk”, susținut de Cosmin Vaman și Marius Dașcău, la Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila invită iubitorii de muzică folk, în acorduri de chitară, însoțite de versuri nemuritoare, în data de 3 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, la evenimentul cultural artistic „Recital de muzică folk”. Acesta face parte din proiectul cultural de anvergură, „Seară de folk”, prin care organizatorii își propun să continue lunar întâlnirile cu iubitorii acestui gen muzical.
Și de această dată, organizatorii își propun o ediție specială, de o sensibilitate aparte, pentru publicul prezent, prin recitalul susținut de Cosmin Vaman și Marius Dașcău, personalităţi distincte, cu un palmares bogat, artiști apreciați, ce îşi vor acorda chitările şi vor porni pe calea sufletului, în descrierea toamnei, a dragostei sau a viselor mărețe și a căutărilor.
Cei doi artiști vor impresiona sala prin șlagăre, poezii și balade specifice genului, interpretate într-un mod unic. Regalul de muzica folk de joi, 3 noiembrie 2022, se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.
Și acest concert va continua misiunea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila de a promova arta și cultura, prin implicarea sa activă la nivel social, oferind brăilenilor, și nu numai, evenimente de prestigiu și punând în valoare artiștii importanți ai acestui gen muzical.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr 2.