„Aripi întinse spre cer”, regal de poezie și muzică la Brăila

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, începând cu ora 12:00, în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, va avea loc evenimentul literar-artistic „Aripi întinse spre cer”.
Evenimentul, un adevărat regal de muzică și poezie, este organizat de Fundația Culturală „Metafora Constanța” în colaborare cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Filiala Constanța „Vasile Canarache”.
Partenerii acestui eveniment cultural special sunt: Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Muzeul de Istorie „Carol I” Brăila și Clubul de Tineret „Voltin”.
Evenimentul va fi onorat de prezența unor invitați de seamă din Brăila, Constanța, Galați și București, între aceștia amintindu-i pe: Val Răzeșu, Cornel Pulbere, Ion Damaschin, Angela Hanganu, Mihai Frunză, Angela Burtea și Virgil Matei.
În cadrul acestei întâlniri literar-artistice, cei prezenți în sală se vor putea bucura și de câteva momente artistice susținute de următorii interpreți: Maria Radu, Grupul vocal „Chiralina”, Doru Ciutacu, Mioara Manoilă, Steluța Costantin, Maria Grosu, Roxana Ștefan și Cornel Ionuț Ciubotaru.
Din cuprinsul acestui regal de muzică și poezie nu va lipsi și o prezentare de carte, susținută de autorul brăilean Cornel Ionuț Ciubotaru, care va face cunoscute publicului prezent propriile volume „Castelul cu Îngeri” și „Evantai de Sentimente”.
Moderatorul evenimentului derulat sub titlul „Aripi întinse spre cer” va fi Garofița Jianu.