Victorie decisivă pentru panterele de la HC Dunărea Brăila în meciul cu CSM Galați, 34 – 25

Astăzi, 09.10.2022, Dunărea Brăila a disputat a VI-a etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL, acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CSM Galați. Prima repriză a fost câștigată de Dunărea Brăila, cu scorul de 17 – 10, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 34 – 25, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.
Au marcat pentru Brăila: Sazdovska J. (7), Fais Munhoz Araujo L. (5), Kanaval M. (5), Shteriova M. (4), Gomes Da Rocha F. (3), Liscevic K. (3), Venancio L. (3), Udriștioiu A. (1), Severin A. (1), Lavko J. (1), Balog (Safta) N. (1).
După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”A fost un meci dificil deși toată lumea poate se aștepta să fie mai ușor. Pe mine oarecum mă bucură pentru că ne-au pus probleme gălățencele, am reușit să ne descurcăm, în momentul în care am jucat cu echipa standard ne-am distanțat și am reușit să legăm jocul mai bine. Normal, am vrut să văd pe toată lumea cum joacă pentru că trebuie să ne pregătim pentru meciul ce urmează cu Bistrița care este foarte important. Mergem cu gândul de a ne bate și de a câștiga, așteptăm și jucătoarele care sunt accidentate și care astazi nu au fost la echipă și ușor, ușor să atingem potențialul maxim, iar toate jucătoarele care sunt pe foaie în lotul echipei să poată să ne ajute.”

a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi

”Meciul a fost intens, am alergat destul de mult, important e că am câștigat la diferență mare. Ne-am dorit să avem un joc cât mai larg cu diferite scheme tactice. Ne pregătim pentru meciul cu Bistrița pe care trebuie să-l câștigăm neapărat și s-a văzut astăzi altă atitudine. În pauzele din campionat o să facem o pregătire fizică bună pentru că avem de muncit anul acesta, toate echipele sunt destul de puternice și trebuie să avem putere,forță și mentalul puternice să trecem peste tot.”

a declarat jucătoarea Dunării Brăila, Alexandra Severin

Reprezentanții HC Dunărea Brăila au ținut, de asemenea, să mulțumească celor prezenți la meci: „Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.”

Etapa a VII-a este programată joi, 20 Octombrie 2022, în deplasare, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Hai, Dunărea Brăila!