Dialog cu asociațiile de fermieri | Dezbateri privind modificarea Codului Civil care vizează durata contractelor de arendare

Deputatul social-democrat Nicu Niță a participat marți, 27.09.2022, la Ședința Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specific, care a avut loc în Parlamentul României – Camera Deputaților.
Potrivit informațiilor oferite de deputatul brăilean, dezbaterile din cadrul comisie parlamentare s-au axat pe modificarea Codului Civil care vizează durata contractelor de arendare.
„Pentru a veni cu cele mai bune propuneri legislative pentru fermierii români, alături de colegii parlamentari din comisie continuăm dialogul cu asociațiile fermierilor, care sunt cei mai în măsură să semnaleze problemele cu care se confruntă.”, a precizat deputatul Nicu Niță.
Ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specific din data de 27 septembrie 2022, a cuprins dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr. 287/2009, privind Codul civil cât și dezbaterea Proiectului de Lege privind reglementarea modalităţii de raportare a stocurilor la produsele agricole.