Pentru unii distracție, pentru alții datorie | Weekend plin de misiuni pentru jandarmii brăileni, la competițiile sportive desfășurate în municipiu

Meci de fotbal, meci de handbal feminim, finala campionatului național de karate și gala artelor marțiale brăilene, toate într-un singur weekend, în Brăila!
Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică, pe parcursul a trei zile de manifestări sportive, pentru ca spectatorii să se poată bucura de fairplay și sport.
Vineri, 9 septembrie a.c., începând cu ora 17:00, echipajele de jandarmerie se vor afla în zona Stadionului Municipal, unde se va desfășura meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele AFC 1919 Dacia Unirea Brăila și CS Sporting Liești.
Totodată, începând de vineri și până duminică inclusiv, pe Esplanada Dunării va avea loc Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, iar sâmbătă, 10 septembrie a.c., de la ora 17:30, la Sala Polivalentă va fi organizată Gala Artelor Marțiale.
Duminică, 11 septembrie a.c., Sala Polivalentă va deveni gazda meciului de handbal feminin din cadrul Ligii Florilor, disputat între echipele HC Dunărea Brăila și SCM Craiova. Jandarmii vor fi prezenți în zona de desfășurare a competiției sportive, pentru a se asigura că spectatorii sunt în siguranță.
Celor prezenți la aceste evenimente sportive, sergentul major Andreea Abăseacă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, le face câteva recomandări: „Fiind vorba despre evenimente sportive, unde spectatorilor le revin mai multe obligații privind comportamentul în tribună, amintim câteva dintre acestea: să nu introducă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă; să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență; să nu se implice ori să provoace conflicte de orice natură.
La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri, ori apelați numărul unic de urgență 112.”

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila