Jandarmii brăileni în misiune în trei comune din județ

Joi, 8 septembrie a.c., trei comune din județul Brăila se află la ceas aniversar, astfel că jandarmii vor fi prezenți la manifestările artistice, pentru siguranța cetățenilor.
În cursul zilei de astăzi, echipajele de jandarmerie sunt prezente în localitățile Cuza Vodă, Jirlău și Unirea, în proximitatea locurilor de desfășurare a spectacolelor.
În aceste misiuni de asigurare a ordinii publice, jandarmii brăileni au alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al Județului Brăila.
„Siguranța celor care vor participa la eveniment este prioritatea noastră, iar acest lucru îl vom materializa prin prevenirea și combaterea faptelor antisociale care s-ar putea produce în proximitatea locurilor de desfășurare a manifestărilor artistice.
Venim cu câteva recomandări pentru cetățenii dornici să petreacă: acordați o atenție sporită copiilor, deoarece se pot pierde ușor în aglomerație și evitați să intrați în conflicte indiferent de natura lor.
La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.
Jandarmeria Brăila urează „La mulți ani!” tuturor locuitorilor comunelor Cuza Vodă, Jirlău și Unirea!”
, a precizat sergent major Andreea Abăseacă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila