Deputații PSD criticați de liberalul Alexandru Popa pentru votul lor privind moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei

Președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a criticat în cadrul unui Comunicat de presă, emis astăzi, modul în care au votat parlamentarii social-democrați, în ședința Camerei Deputaților din 7 septembrie 2022, moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, privind o eventuală demitere a acestuia, moțiune care a fost respinsă.
„Ieri s-a dovedit încă o dată demagogia din spatele declarațiilor publice ale PSD-iștilor, care una spun și alta votează.
PSD l-a criticat de câte ori a avut ocazia pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, social-democrații au aruncat luni la rând cu noroi în el, l-au prezentat ca fiind vinovatul de serviciu pentru mai tot ce se întâmplă rău în România, iar ieri au votat împotriva demiterii acestuia. Asta ca să ne lămurim cât cred PSD-iștii în ceea ce spun.
La votul asupra moțiunii simple depuse de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, doar 85 de deputați au votat «pentru», iar 191 de parlamentari au votat «împotrivă». Moțiunea a fost respinsă cu largul sprijin al PSD; deputații PSD de Brăila Florin Mircea, George Paladi și Nicu Niță au votat și ei împotriva demiterii ministrului Energiei.
Dacă e așa de rău ministrul Virgil Popescu, așa cum susțineți, dacă îl folosiți ca țintă pentru atacurile voastre demagogice de luni de zile, de ce ați votat împotriva demiterii acestuia, domnilor din PSD? Când erați sinceri, când îl atacați în fel și chip sau când ați votat împotriva demiterii lui?
O să aveți tupeul să-l criticați, în continuare, pe Virgil Popescu, după ce ați votat împotriva demiterii acestuia?”
, a declarat președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, în comunicatul de astăzi.