“De ce iubim Brăila?”, activitate desfășurată de Biblioteca Județeană „Panait Istrati”, destinată elevilor

În atenția cadrelor didactice! „De ce iubim Brăila?” – Acesta este titlul sub care Biblioteca Județeană „Panait Istrati” din Brăila va desfășura o activitate care este destinată elevilor de 10-14 ani, coordonată de bibliotecara Laura Caplea, cadrele didactice brăilene fiind invitate să participe împreună cu elevii lor.
„Despre un oraș ca un amfiteatru, o sală de spectacole dăruită cu cea mai frumoasă scenă, Dunărea, nu poți să povestești decât de bine. Este cu neputință să cuprinzi într-o singură prezentare istoria sa zbuciumată, efervescența și bogăția urbei cosmopolite de altădată, Centrul Vechi care respiră cultură și te întoarce în atmosfera acelui belle-epoque de secol XIX.
Dacă poveștile vorbesc despre trecutul luminos, pentru prezentul și viitorul orașului, brăilenii își trasează singuri destinul în fiecare zi. Acum se scriu poveștile în care toți avem un viitor comun, iar tânăra generație este invitată să participe cu idei și implicare în viața comunității.
Brăila are multă frumusețe de oferit, mereu gata să surprindă, să încânte și să ne facă să ne reîndrăgostim mereu de «acasă».
Vă așteptăm să descoperim împreună «De ce iubim Brăila?».
Activitatea este destinată elevilor de 10-14 ani și va fi organizată la sediul bibliotecii pe bază de programare. Cadrele didactice interesate să participe cu clasa de elevi pot suna pentru detalii la tel. 0765240145, persoană de contact – Laura Caplea. Vă așteptăm!”
, au precizat reprezentanții Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din Brăila.