Deputatul Nicu Niță: „Voi milita pentru protejarea muncii fermierilor!” | Niță a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților

Deputatul brăilean Nicu Niță a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.
Ocupând această funcție, parlamentarul susține că se va implica și mai mult în rezolvarea problemelor fermierilor din țara noastră, vizând, în special, eliminarea practicilor comerciale neloiale privind comercializarea produselor românești.
„Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a colegilor mei parlamentari, de a fi reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.
Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată din nou și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!
În calitate de secretar al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, mă voi apleca asupra problemelor fermierilor români și voi milita pentru protejarea muncii fermierilor, eliminarea practicilor comerciale neloiale cu care cei care vând produsele românești se confruntă, susținerea producției agroalimentare românești și înlesnirea investițiilor în sectorul agricol.”
, a declarat astăzi Nicu Nită.
În plus, domnia sa a mai ținut să puncteze faptul că în calitate de deputat PSD de Brăila, va face tot ce depinde de el pentru județul Brăila și pentru brăileni.
„În această sesiune parlamentară, alături de colegii mei din PSD vom lupta în continuare pentru a găsi soluții la nevoile și problemele românilor, onorând, astfel, mandatul primit de la alegătorii noștri, care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Legislativ.”, a mai precizat deputatul brăilean în cadrul aceluiași mesaj public.