Jucătoarele Diviziei A, ale HC Dunărea Brăila, au efectuat un cantonament intens la Gura Humorului

Sursă foto: Fb. HC Dunărea Brăila

Jucătoarele Diviziei A au efectuat luna aceasta un cantonament intens în vederea pregătirii echipei pentru noul sezon competițional. Echipa condusă de antrenorul Cristian Preda s-a antrenat la Gura Humorului, în compania echipei CSS Gura Humorului, în sala de sport a Clubului Școlar Sportiv.
„Mulțumim pe această cale gazdelor noastre de la Clubul Sportiv Școlar din localitate pentru disponibilitatea și amabilitatea de a ne primi în bazele lor sportive și pentru condițiile de pregătire care au fost foarte bune!
Investim în tineri! Investim în viitor!”
, au mulțumit pentru ospitalitate reprezentanții HC Dunărea Brăila
Conform scopului principal al reînființării echipei de divizie, Dunărea Brăila se implică în pregătirea și promovarea sportivelor cu calităţi și dorință de afirmare și performanță, către echipa de senioare a clubului nostru cât și la loturile naționale ale României.
„Clubul își dorește crearea unui cadru adecvat de pregătire pentru participarea cu succes, în campionat, a echipei de Divizia A şi, în viitor, să coopteze și jucătoare de la echipa de senioare care activează în Liga Florilor. Hai, Dunărea Brăila!”, au mai spus reprezentanții clubului brăilean de handbal.