A fost lansat concursul “Întâlnirea Epigramiștilor” | Temele pentru ediția din acest an sunt MISIT și MAIMUȚĂ

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) “Ștefan Tropcea”, organizează cea de a XXXV-a ediție a Festivalului Concurs “Întâlnirea Epigramiștilor”.
Manifestarea se va desfășura în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2022, la Brăila. Festivalul este un eveniment competitiv şi are drept scop cultivarea literaturii umoristice – poezia umoristică, schița umoristică, aforismul – în literatura de gen a urbei.
Potrivit informațiilor oferite de organizatorii acestei ediții a concursului, pe adresele cluburilor de epigramiști din țară au fost transmise invitații de participare la concurs, cei interesați de competiție urmând să trimită câte două epigrame la temă, într-un singur exemplar, cu motto.
„Temele pentru ediția din acest an sunt MISIT și MAIMUȚĂ. Ultima dată de expediere a lucrărilor pentru concurs este 16 septembrie 2022 (data poștei), pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr. 2, epigramele primite urmând să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele C.U.B.
Câștigătorii vor fi invitați la Brăila, unde, pe 1 octombrie 2022, vor fi premiați în cadrul unui spectacol de gală. Dacă festivalul nu va avea loc fizic din motive de pandemie, va fi considerată manifestare online. În această situație, premiile vor fi trimise prin poștă sau în contul indicat de câștigător.”
, a precizat Emanoil Ciucașu, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila.