Jandarmii brăileni în plină misiune, în acest weekend!

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi prezente în acest weekend atât în Municipiul Brăila, cât și în alte patru localități din județ, cu ocazia desfășurării mai multor evenimente sportivo – cultural – artistice, având ca misiune asigurarea ordinii publice.
Ca atare, jandarmii brăileni execută în această perioadă mai multe misiuni pe raza municipiului, în mai multe locații, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului Brăila și a Festivalului Internațional de Folclor „Lină Chiralină”.
„Cum petreceți acest weekend prelungit? Noi ne-am pregătit pentru misiuni, pentru siguranța voastră! Dacă rămâneți în Brăila, la activitățile dedicate Zilelor Municipiului Brăila, ne vedem:
• pe Esplanada Dunării la Festivalul Internațional de Folclor “Lină Chiralină” (11 – 13 august);
• la Sala Polivalentă, la prezentarea noului lot al echipei de handbal HC Dunărea Brăila și meciul dintre aceasta și CS Rapid București (11 august);
• la Parada Portului Popular, pe traseul Sala Polivalentă – Esplanadă, dar și la spectacolul de jazz din Parcul Calea Galați (12 august);
• la concertele din Parcul Monument, Grădina Publică și Esplanada Dunării (14 august);
• la Ziua Marinei (15 august);
• la concertul și focul de artificii, de pe Esplanada Dunării (15 august);
• la retragerea cu torțe a Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila și Flotilei Fluviale (Calea Călărașilor).”
, a precizat sg. maj. Andreea Abăseacă, purtător de cuvânt I.J.J. Brăila.
Conform sursei citate, jandarmii brăileni vor acționa, tot în acest sfârșit de săptămână, și pe raza a patru localități din Județul Brăila, conform următorului program: Ziua Comunei Mărașu, 12 august; Ziua Comunei Ulmu, 13 august; Ziua Comunei Șuțești, 15 august; activități artistice în comuna Dudești, ocazionate de sărbătoarea Sfintei Maria, 15 august.

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila