Târgul Meșteșugarilor, luat cu asalt de brăileni!

Astăzi, a fost inaugurat Târgul Meșteșugarilor, ce se înscrie în seria de evenimente organizate în municipiu cu ocazia aniversării Zilelor Municipiului Brăila.
Târgul va fi deschis în perioada 10 -15 august 2022, pe Faleza Dunării. Cu acest prilej, cei prezenți vor putea admira și achiziționa numeroase produse, executate cu deosebită măiestrie de meșteșugari și meșteri populari veniți din diferite zone ale țării și din Republica Moldova.

Obiecte din lut și sticlă, lucrate cu mare artă, obiecte croite din blană sau piele, covoare țesute manual la războaie din lemn, împletituri din fibre vegetale, diferite piese vestimentare aparținând portului popular, numeroase obiecte menite să împodobească o locuință și încă multe alte lucruri minunate sunt expuse de meșteșugari și meșteri populari așteptându-și clienții dornici să le aprecieze calitatea inegalabilă specifică tradiției românești.

Nu lipsesc de la târg produsele apicole sau viticole, dulciurile, ba chiar și câteva terase cu produse alimentare preparate pe loc, existând, de asemenea, chiar și un loc de joacă pentru copii.

Târgul Meșteșugarilor, de la Brăila, este organizat de Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.