Cursuri de blogger, vlogger și influencer la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a anunțat astăzi că va derula în perioada următoare o serie de cursuri de blogger, vlogger și influencer.
Conform precizărilor publice ale reprezentanților universității gălățene, cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit cel puțin liceul, sunt pasionați de comunicarea în mediul online și își doresc să afle cât mai multe despre aceste noi meserii.
Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc și sunt organizate prin Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic.
„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conținuturilor noastre educaționale la noile cerințe de pe piața muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanților conținut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu.”, a precizat Prof. univ. dr. Simona Antofi, decanul Facultăţii de Litere, potrivit unui mesaj publicat astăzi pe site-ul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Mai multe informații referitoare la aceste cursuri puteți găsi accesând următorul link:
https://www.ugal.ro/…/10978-cursuri-de-blogger-vlogger…