Stagiu de pregătire în stațiunea Sărata Monteoru pentru sportivii de la Dacia Unirea Brăila

În aceste zile, echipa de seniori a Daciei Unirea Brăila efectuează un stagiu de pregătire în stațiunea Sărata Monteoru, acțiune cuprinsă în cadrul programului sportiv ”Dacia Unirea Brăila – Fotbal și Comunitate”. Acesta este un proiect finanțat de Consiliul Județean Brăila, în baza Regulamentului aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Brăila nr. 82/2022.
”Vom pune accentul pe pregătirea fizică, dat fiind faptul că mulți dintre jucători vin de la juniori și trebuie obișnuiți cu nivelul de pregătire și angajament specific unei echipe de seniori. În acest sens, efectuăm zilnic câte două antrenamente.
Nu vom neglija nici partea tehnico-tactică și avem în discuție disputarea a 1-2 meciuri amicale (avem deja mai multe solicitări în acest sens de la câteva cluburi), pentru că e important să vedem, pe viu, închegarea relațiilor de joc și, eventual, corectarea greșelilor, dacă vor fi.”
, a explicat Marian Samuilă, antrenorul Dacia Unirea Brăila.
”Sperăm să încheiem cu bine cantonamentul, să nu avem probleme medicale și să ne atingem obiectivele propuse. Nu e ușor, dar important este să avem răbdare cu acești copii, pentru că au potențial. Mă bucură că băieții răspund foarte bine la antrenamente și sunt mulțumit de modul în care se implică.”, a mai declarat Marian Samuilă.
La rândul său, Gabriel Mărgineanu, președintele executiv al Daciei Unirea Brăila, a ținut să facă referire la condițiile foarte bune de cazare și masă, oferite sportivilor brăileni: ”Condițiile de pregătire, de cazare și masă sunt foarte bune și mulțumim pe această cale Consiliului Județean Brăila și domnului Președinte Francisk Chiriac, care, prin susținerea și finanțarea clubului nostru, dau o șansă de afirmare tinerilor fotbaliști brăileni și ne dovedesc că au încredere în proiectul nostru sportive.”

Sursă foto: Fb. Dacia Unirea Braila