Pe 11 august, mare SHOW la Polivalentă | Prezentarea noului lot al HC Dunărea Brăila pentru sezonul competițional 2022/2023

Pe 11 august 2022, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă din municipiu, brăilenii sunt invitați să participe la un mare show de prezentare a noului lot al echipei HC Dunărea Brăila, pentru sezonul competițional 2022/2023.
Cu această ocazie, handbalistele HC Dunărea vor disputa un meci amical cu Rapid București, campioana României en-titre. De asemenea, vor fi organizate mai multe momente speciale sportive, și nu numai, între acestea înscriindu-se lansarea imnului oficial cât și prezentarea mascotei echipei HC Dunărea.
În cadrul ultimei conferințe de presă organizată de HC Dunărea Brăila, Adrian Manole, președintele clubului de handbal, i-a invitat pe suporteri să se alăture echipei în acest sezon, inclusiv la evenimentul din 11 august de la Sala Polivalentă: ”Ne dorim foarte mult să vină alături de noi. Au fost, sezonul trecut, la ultimele meciuri. Ne dorim foarte tare să fie, în continuare, alături de noi. Eu îmi doresc să iau legătura cu ei, dacă se poate, și să purtăm o discuție, să încercăm să ținem legătura”.
De asemenea, președintele HC Dunărea Brăila a mai ținut să menționeze faptul că se vor căuta soluții pentru a se facilita deplasarea suporterilor clubului, atunci când echipa brăileană va susține meciuri în deplasare: „O să căutăm soluții să putem să-i luăm în deplasare, pentru că echipa are nevoie de atmosferă, în timpul meciului, și de susținere. Este foarte important pentru mine dacă suporterii ne sunt alături!”
Conform precizărilor făcute de organizatorii evenimentului, intrarea va fi liberă dar fiecare poate susține cazul umanitar “Bogdi”.