În numai 24 de ore, 5 persoane amendate de jandarmi pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială

În ultimele 24 de ore, cinci persoane au fost sancționate contravențional de către jandarmii brăileni, cu amenzi în valoare totală de 1600 lei, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială prevăzute în Legea nr. 61/1991 rep.
„Miercuri, 20 iulie 2022, în jurul orei 01:45, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza municipiului a depistat doi barbați în vârstă de 34 de ani și, respectiv, 47 de ani, care consumau băuturi alcoolice pe strada Pietății, în loc public. Cei doi brăileni au fost amendați cu câte 100 lei.
Marți, 19 iulie a.c., în jurul orei 23:15, doi tineri în vârstă de 18 ani și 19 ani au fost depistați de jandarmi în timp ce tulburau liniștea locuitorilor unui bloc din cartierul Lacu Dulce, prin strigăte și larmă. Pentru fapta lor, aceștia au fost sancționați contravențional cu câte 200 lei.”
, a precizat sg. maj. Andreea Abăseacă, purtătorul de cuvânt I.J.J. Brăila, în cadrul unui Buletin Informativ din data de 20 iulie 2022.
Potrivit sursei citate, tot marți, patrula independentă de jandarmerie aflată în serviciu pe raza localității Însurăței a sancționat contravențional cu suma de 1000 lei un bărbat care, în timp ce se afla în piața din oraș, a provocat scandal și a adresat injurii unui alt bărbat.
„Efectivele Jandarmeriei Brăila vor continua să acționeze atât în mod independent, cât și în cooperare cu celalte structuri ale M.A.I., în municipiu și județ pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.”, ne-a asigurat purtătorul de cuvânt al I.J.J. Brăila.