Deputatul Alexandru Popa și-a onorat promisiunea! Premiu pentru performanță, oferit elevelor de nota 10 la examenul de Bacalaureat

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, si-a onorat promisiunea de a premia cele doua eleve de nota 10 la examenul de Bacalaureat, ambele absolvente ale Colegiului ”Ghe. M. Murgoci”.

„Așa cum am promis, am premiat la finele săptămânii trecute cele două tinere din județul Brăila care au luat media 10 la examenul de Bacalaureat. Este vorba despre Denisa Bădără și Ana Ruxandra Gavriliu, absolvente ale Colegiului «Ghe. M. Murgoci», cărora le-am oferit câte un premiu de 5000 de lei pentru performanța lor deosebită.”

a precizat președintele PNL Brăila în cadrul unui Comunicat de presă emis luni, 11 iulie 2022

Deputatul Popa a ținut, de asemenea, să îi felicite și pe părinții dar și profesorii celor două eleve, care au contribuit la obținerea celor două rezultate excepționale la nivelul învățământului brăilean.

„Discutând cu ele, am constatat cu mare plăcere că cele două tinere nu sunt doar inteligente, ci și că au o gândire matură, că știu ce-și doresc și sunt dispuse să muncească pentru a-și împlini visurile. Le felicit încă o dată pe cele două absolvente de nota 10, le felicit profesorii și, nu în ultimul rând, părinții. Le doresc mult success în continuare și sper să nu uite de unde au plecat, să nu uite de Brăila, indiferent unde vor ajunge în viață.”

a mai spus deputatul Alexandru Popa