Prefectul Iulian Timofei a dat luni startul audiențelor în mediul rural. Orașul Ianca, primul pe listă, va fi urmat, în curând, de Însurăței

Prefectul județului Brăila, Iulian Timofei, a deschis luni, 27.06.2022, seria audiențelor ce vor fi acordate în mediul rural, cu organizarea unei astfel de acțiuni la Casa de Cultură din orașul Ianca.
Împreună cu funcționari publici din cadrul aparatului de specialitate al Instituției Prefectului, reprezentantul Executivului în teritoriu a avut discuții față în față, atât cu cetățenii care s-au înscris în audiență, cât și cu cei care s-au prezentat direct la întâlnire, fără o programare prealabilă.
Problemele expuse de petenți au vizat, în special, latura fondului funciar, dar au ținut și de relația cetățenilor cu instituțiile deconcentrate.

”Mă bucur că inițiativa mea a avut un impact atât de mare în rândul cetățenilor din mediul rural, mai ales că la sesiunea de audiențe au fost prezenți și oameni care nu s-au programat în prealabil. Scopul acestei acțiuni este acela de a găsi soluții la problemele cetățenilor, în limita competențelor Instituției Prefectului, dar și de a spori credibilitatea și vizibilitatea autorităților publice. Informarea directă asupra calității serviciilor furnizate de către instituțiile publice, precum și identificarea problemelor cu care se confruntă brăilenii din mediul rural rămân prioritățile Instituției Prefectului – Județul Brăila.”

Iulian Timofei, prefectul județului Brăila

Următoarea sesiune de audiență în teritoriu a reprezentantului Executivului în plan local va avea loc la Însurăței, la o dată ce va fi anunțată din timp.