Șah în aer liber pentru amatorii de șah | Simultan 1 versus 64

Șah în aer liber! Aceasta este o invitație deschisă adresată tuturor amatorilor de șah, copii, tineri, adulți și seniori, în zilele de luni și marți, începând cu ora 18:00, în fața Muzeului Brăilei „Carol I”, la Centrul Diversității Culturale.
Coordonatorul acestui eveniment sportiv este Iulian Preda, președintele Clubului Sportiv „Micul Prinț” Brăila.
În afară de șah participanții la acest eveniment sportiv, desfășurat în aer liber, susținut cu implicarea Muzeului Brăilei „Carol I”, vor avea parte și de muzică cu Roxana Ștefan cât și o foarte scurtă „Poveste despre Brăila”, cu Camelia Hristian, șeful Serviciului Relații Publice din cadrul muzeului brăilean. Următoarea întâlnire șahistă în aer liber va fi organizată pe 27 iunie 2022, fiind invitați să participe toți iubitorii sportului minții, șahul.

Totodată, conform precizărilor președintelui Clubului Sportiv „Micul Prinț”, au început înscrierile și pentru evenimentul ce se va desfășura sub titlul „Simultan 1 versus 64”, numărul participanților fiind limitat – 64. În cadrul acestei competiții șahiste, conform precizărilor organizatorilor, președintele Clubului Sportiv „Micul Prinț”, Iulian Preda, va juca șah simultan cu 64 de copii din județele Brăila și Galați, numărul participanților sportivi fiind similar pătratelor de pe tabla de șah.

Foto: Camelia Hristian (Muzeul Brăilei „Carol I”)