Călătoriile lui Erus prin România

Miercuri, 22 iunie 2022, începând cu ora 18:00 pe Faleza Dunării la scenă, brăilenii sunt invitați la întâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți scriitori de cărți educative pentru copii din România, Alec Blenche, alături de fetița lui, Emma.
Cu 35 de cărți publicate în doar 5 ani, care au devenit un adevărat fenomen, Alec Blenche a fost declarat în 2019 cel mai citit autor de cărți pentru copii. Seriile „Jup, un pisoi de soi” și „Cronicile Pădurii” sunt foarte îndrăgite de micii cititori, ca și „Lecții de la Sami”, „Aventuri în Țara Virtuților”, „Pac și Mac” și ”Orașul verde și povestea culorilor”.
Scrise într-o manieră atractivă, cu suspans, cântecele și personaje amuzante, poveștile prezintă numeroase învățăminte despre prietenie, familie, alimentație sănătoasă, iubire și generozitate.
La evenimentul „Călătoriile lui Erus prin România” vă veți bucura, alături de îndrăgitele personaje Pac și Mac, de muzică, autografe, ateliere creative și multe alte surprize. Organizatorii acestui eveniment vă garantează o seară minunată, o sărbătoare pentru copii, dar și pentru părinți.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila și al Bibliotecii Județene Panait Istrati.