HC Dunărea Brăila – CS Dacia Mioveni 2012. Etapa a XXVI-a, Liga Florilor MOL

Ultima etapă din acest sezon competițional. HC Dunărea Brăila va juca acasă!
Duminică, 29 Mai 2022, este programată ultima rundă, cu numărul XXVI, din cadrul Ligii Florilor Mol. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Dacia Mioveni, duminică, începând cu ora 15:30, la Sala Polivalentă din Brăila.
Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 14:00. Prețul este de 15 lei.
Meciul va putea fi urmărit LIVE pe canalul de Youtube al HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67063.
În perioada 2021-2020, cele două echipe au disputat față în față 3 meciuri, două dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 29.01.2022, la Mioveni. Partida s-a încheiat în favoarea echipei din Mioveni, scor final 30-27.
Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 7-a cu 38 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 12-a cu 18 puncte.

”A fost un retur greu, dar cu bune și cu mai puțin bune am reușit să ne menținem la jumătatea clasamentului. Profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care au fost alături de noi necondiționat și au avut încredere în noul staff tehnic. Mulțumim autorităților publice, Consiliul Județean și Primăria, sponsorilor și tuturor fanilor care, indiferent de rezultate, au înțeles că echipa are nevoie de suport moral în momentele dificile. Accidentările au fost principalul motiv pentru care nu am reușit să țintim sus, însă suntem pregătiți pentru următorul sezon. Antrenorul rămâne alături de echipă, avem jucătoare noi cu care am încheiat contracte serioase și abia aștepăm reunirea noului lot. Mulțumim tuturor brăilenilor și îi așteptăm la Sala Polivalentă.”

Adrian Manole, președinte HC Dunărea Brăila

În cele 25 de etape disputate pănă acum, HC Dunărea Brăila are 12 victorii, 1 egal și 12 meciuri pierdute.
Hai, Dunărea Brăila!