Weekend plin de evenimente pentru jandarmii brăileni, aflați în misiune pentru siguranța cetățenilor

Sursă foto: Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila

În perioada 13-15 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, în Municipiul Brăila, la mai multe evenimente, între acestea înscriindu-se Festivalul Berii, Concursul de dans modern “Să fii dinamic” și Noaptea Muzeelor.
Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila recomandă participanților:
• Să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
• Să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială;
• Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente;
• Să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje).
Totodată, sâmbătă după amiază, jandarmii brăileni vor asigura măsuri de ordine publică cu ocazia meciurilor de fotbal din Liga a III-a, dintre echipele CS Făurei – FC Dinamo Bacău și ACS Sportul Chiscani – CS Viitorul Ianca.
„Reamintim câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor în tribune: să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă, să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, să nu se implice în conflicte de orice natură. La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112.”, au mai specificat reprezentanții I.J.J. Brăila.