“Simfonia inimilor” – Concertul vocal-simfonic

Smerenia, speranța, bucuria, se regăsesc în inimile noastre, poate mai mult ca oricând, în Săptămâna Luminată când înțelegem valoarea sacrificiului și ne arătăm recunoștința printr-un concert rugăciune.
Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila, împreună cu partenerii săi Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, vă invită vineri, 29 aprilie 2022, de la ora 19:00, la Casa Tineretului Brăila, la concertul vocal-simfonic “Simfonia inimilor” oferit de Orchestra “George Cavadia” Brăila, la pupitrul căreia se va afla maestrul Eugen Dan Drăgoi, Corul Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” Galați și Corul Filarmonicii “Lyra-George Cavadia” Brăila, reunite sub îndrumarea dirijorului Daniel Nistor. Invitata serii va fi mezzosoprana Florentina Soare, iar prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Marilena Niculescu.
Biletele pot fi deja procurate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.
Sunteți așteptați ca, sub imperiul dragostei pentru muzică, inimile tuturor să se bucure la unison în “Simfonia inimilor”.