Află până când se mai pot depune aplicații pentru proiecte privind instalarea de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile!

Virgil Popescu, ministrul Energiei, solicită cetățenilor să nu uite să ia în calcul data până când vor putea să aplice pentru apelul de proiecte pentru schema de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investițiilor destinate instalării de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile.
„Nu uitați că până la data de 31 mai se pot depune aplicații pentru apelul de proiecte pentru schema de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investițiilor destinate instalării de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate!”, a precizat minstrul Energiei într-un mesaj făcut public în data de 12 aprilie 2022, pe o rețea de socializare.
De asemenea, Virgl Popescu a mai indicat, pentru cei care nu au încă informația, unde anume se pot depune online aplicațiile respective: „Aplicațiile se depun aici: https://proiecte.pnrr.gov.ro.
Dacă aveți nevoie de instrucțiuni de utilizare privind Sistemul informatic integrat de management pentru PNRR – înscrierea beneficiarilor în vederea depunerii de proiecte în cadrul apelurilor aveți detalii aici: http://energie.gov.ro/…/2022/04/Manual-inscriere.pdf.”