HC Dunărea Brăila joacă, în deplasare, cu CSM București ∣ Adrian Manole: „Ne jucăm șansa indiferent de puterea echipei adverse”

Pe data de 12 aprilie 2022, este programată etapa a XXII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CSM București, marți, începând cu ora 18:00, în Sala Rapid din București.
Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune TVR1, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67035.
Între anii 2021-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, unul fiind câștigat de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 23.03.2022, la Brăila, când s-a disputat meciul din Turul 2 – Cupa României Fan Courier. Partida s-a încheiat în favoarea echipei bucureștene, scor final 18 – 30.

”Întâlnim din nou CSM București. Venim după două victorii consecutive și un spectacol excepțional dat de jucătoarele noastre la meciul cu Buzău. Luptăm pentru un loc cât mai bun în Liga Națională și ne jucăm șansa indiferent de puterea echipei adverse.”

Adrian Manole, președinte HC Dunărea Brăila

După meciul cu CSM București, echipa se va pregăti pentru etapa a XXIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie, programată pe data de 7 mai 2022. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.