Comuna Bărăganu are, începând de astăzi, un dispensar nou realizat cu susținerea CJ Brăila

Comuna Bărăganu are, începând de astăzi, un dispensar nou, un lucru benefic pentru locuitorii acestei localități din Județul Brăila.
Noul dispensar comunal dispune de mai multe cabinete medicale, între care și unul de stomatologie, nou utilate cât și de trei garsoniere destinate personalului medical ce urmează să își desfășoare activitatea în comună.
La inaugurarea dispensarului au participat mai mulți locuitori ai comunei împreună cu primarul Daniel – Mihail Sandu și vicepreședintele CJ, Ionel Epureanu. Evenimentul a debutat cu un scurt moment religios urmat de o vizită a noii unități medicale.

După această vizită în comuna Bărăganu, vicepreședintele CJ, Ionel Epureanu, și-a exprimat public bucuria pentru finalizarea acestui proiect ce a beneficiat de finanțare atât din partea Consiliului Local Bărăganu cât și de o cofinanțare din partea Consiliului Judetean Brăila, valoarea totală a investiției fiind de peste 700.000 lei.

„Astăzi, am avut bucuria să particip la inaugurarea unui dispensar nou în localitatea Bărăganu, unde sunt cabinete pentru medicina de familie, cabinet stomatologic și cabinet pentru asistentul comunitar. De asemenea, în clădire sunt și 3 garsoniere care pot fi ocupate de personalul medical. Lucrările au fost executate în mandatul anterior, beneficiind de finanțare atât din partea Consiliului Local Bărăganu, cât și o cofinanțare consistentă din partea Consiliului Județean Brăila. Felicitări autorităților locale pentru inițiativă și reușită!”

Ionel Epureanu, vicepreședinte CJ Brăila