Sâmbătă, fotbal! Dacia Unirea Brăila vs Dunărea 2005 Călărași

Foto arhivă

Sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la orele 11:00, pe Stadionul Municipal Brăila, fotbaliștii de la Dacia Unirea Brăila îi vor întâlni pe cei de la Dunărea 2005 Călărași, în cadrul etapei a 3-a din play out-ul Ligii a II-a.
Partida va fi condusă de următoarea brigadă de arbitri: Ana Maria Terteleac la centru, asistată de Petruța Iugulescu și Alexandra Theodora Apostu, arbitru de rezervă fiind Ionuț Constantinescu.
„Vremea se anunță a fi foarte frumoasă, numai bună pentru fotbal așa că vă așteptăm să fiți alături de tinerii noștri fotbaliști, să-i încurajăm și, de ce nu, să putem consemna la final ceea ce alții nu au reușit să obțină – prima victorie din acest campionat plin de dezamăgiri și umilințe!”, susțin reprezentanții clubului brăilean de fotbal Dacia Unirea Brăila.
Tot în aceeași zi, după partida Dacia Unirea Brăila vs Dunărea 2005 Călărași, începând cu orele 15:00, se va desfășura meciul de fotbal dintre Dacia Unirea Brăila și LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, din cadrul play out-ului Ligii Elitelor U16, unde echipa antrenată de Sorin Frunză va încerca să obțină prima victorie din acest an.
Hai Dacia Unirea Brăila!