Deputatul Nicu Niță: „Siguranța și securitatea alimentară a statului trebuie să fie o prioritate în aceste vremuri complicate”

„Am avizat în cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea OUG nr. 114/2018, privind instituirea unor măsuri complementare în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal bugetar, care prevedea stabilirea unui salariu minim brut de 3000 lei, impozitat cu 21%, pentru angajații din domeniul Agriculturii și Industriei Alimentare.”, a anunțat public deputatul brăilean Nicu Niță, într-un mesaj de pe o rețea de socializare.
Conform precizărilor sale, proiectul va merge și la comisiile de Buget Finanțe și Muncă pentru avizare, iar ulterior acest proiect foarte așteptat va intra la vot în plenul Camerei Deputaților.
„În contextul actual, trebuie să susținem sectorul agricol și al industriei alimentare, pentru a putea păstra în țară forța de muncă care să ajute la asigurarea producerii de hrană.
Siguranța și securitatea alimentară a statului trebuie să fie o prioritate în aceste vremuri complicate, iar Partidul Social Democrat va susține și va propune cele mai bune decizii pentru români și pentru România.”, a mai spus parlamentarul brăilean Nicu Niță în același mesaj.