Se fac înscrieri la Concursul naţional de muzică uşoară pentru copii „Armoniile Dunării”, de la Brăila

Până pe 30 martie 2022 se fac înscrieri la Concursul naţional de muzică uşoară pentru copii “Armoniile Dunării” Brăila, ajuns la ediţia a XII-a

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila, organizează Live, pe 8 aprilie 2022, în Sala de spectacole a Casei Tineretului din Brăila, cea de a XII-a ediţie a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii „Armoniile Dunării”. Devenit deja tradiţie, concursul este structurat pe patru categorii de vârstă, respectiv 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani şi 16-18 ani (neîmpliniţi în ziua concursului), iar înscrierile se fac până pe 30 martie 2022 pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, informaţii suplimentare regăsindu se pe http://www.vespasianlungu.ro.
La ediţia anterioară, organizată în anul 2021, au fost selectaţi pentru faza finală 82 de concurenţi proveniţi din: Bacău, Bârlad, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Craiova, Galaţi, Iaşi, Panciu, Petroşani, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Satu Mare, Slobozia, Târgovişte, Târgu Jiu şi Tulcea. Au fost premiaţi 39 de concurenţi, Marele Premiu şi Trofeul fiind câştigate de Holingher Anka-Andreea-Bryana, în vârstă de 13 ani, din Craiova.
Şi la această ediţie a concursului, pentru a întări relaţiile de colaborare inter-ţări sunt aşteptaţi şi pot participa şi concurenţi din Republica Moldova.
Juriul este compus din personalităţi ale muzicii uşoare româneşti şi din profesori de specialitate.
Detalii se pot obţine la telefon 0239/612104 sau pe e-mailul concursuri.spabraila@yahoo.com.