Atelier de modelaj în lut „Cu Dragoste, din inimă de copil!”

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, în parteneriat cu Grădinița nr. 6 „Rază de Soare” Brăila, organizează în data de 14 februarie 2022, Atelierul de creație „Cu Dragoste, din inimă de copil!”.
Scopul acestei întâlniri este de a stimula imaginația și creativitatea preșcolarilor, prin însușirea unor deprinderi creative și antrenarea concentrării, dezvoltarea personală, emoțională cognitivă prin artă, prin realizarea de produse hand made din lut, sub îndrumarea unui specialist din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu gândul la ființa și pentru ființa ce le-a dat viață, cea mai puternică, iubitoare și frumoasă ființă de pe Pământ, mama.
Astfel, în incinta Grădiniței nr. 6 „Rază de Soare” Brăila, preșcolarii înzestrați cu imaginație și creativitate fără limită, vor modela obiecte din lut, pe care, din inimă le vor dărui mamei.
Evenimentul, așteptat cu entuziasm de copii, va fi transmis pe pagina de facebook a organizatorului Centrul.de.Creatie.Braila, începând cu ora 12:30.