Şedinţa anuală a membrilor Casei de Ajutor Reciproc din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Marţi, 8 februarie 2022, la Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a avut loc întrunirea anuală a membrilor Organizaţiei C.A.R. a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
Şedinţa s-a desfăşurat în Sala „Episcop Melchisedec Ştefănescu” a Centrului Eparhial şi a fost prezidată de însuși Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun.
„Ierarhul a arătat că prin activitatea acestei organizaţii iubitoare de om se promovează solidaritatea creştină atât de necesară în zilele noastre, nevoia de întrajutorare reciprocă şi înmulţirea milosteniei mai ales în această perioadă de pandemie pentru susţinerea vieţii şi a sănătăţii, dar şi sprijinirea celor aflaţi în suferinţă din cauza bolilor şi a deceselor din familie.”, a precizat public preotul consilier Rareş Bucur, purtător de cuvânt al Eparhiei Dunării de Jos.
În cadrul întrunirii, preşedintele organizaţiei, preotul Claudiu Mitu, a prezentat Raportul de activitate al Casei de Ajutor Reciproc din eparhie. Un aspect important din activitatea acestei institutii, evidenţiat în cadrul şedinţei, a fost cel al oferirii de ajutoare sociale.

Cea de-a doua parte a întrunirii a fost dedicată stabilirii mai multor obiective ce au în vedere dezvoltarea şi susţinerea permanentă a activităţii de întrajutorare desfăşurată de Casa de Ajutor Reciproc pentru anul 2022, a mai spus preotul Rareș Bucur.

Foto Fb. Arhiepiscopia Dunării de Jos