Invitație la “Concert de Concerte”, organizat de Filarmonica “Lyra – George Cavadia”

Artiști de excepție vor concerta pe scena Casei Tineretului Brăila, în cadrul unui nou concert organizat de Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila. Nume precum Ioana Maria Lupașcu, Aurelian Băcan, Mihai Toader, Radu Mihai Ropotan se regăsesc pe afișul evenimentului “Concert de Concerte”, ce va avea loc în data de 19 februarie 2022, începând cu ora 18:30. Aceștia vor evolua alături de Orchestra de cameră “George Cavadia” Brăila sub bagheta lui Aurel Bălae, ce va încânta cu viziunea sa dirijorală asupra repertoriului.
Programul va cuprinde Concertele Nr. 1 și Nr. 2 pentru două clarinete și orchestră, Op. 113 și 114 de Felix Mendelssohn – Bartholdy, Romanța pentru vioară și orchestră în Fa Major, Op. 50 de Ludwig van Beethoven și Concertul Nr. 1 pentru pian și orchestră în Mib Major, S124 de Franz Liszt. Evenimentul va fi prezentat de profesor Marilena Niculescu.
Locurile fiind limitate, sunteți invitați de reprezentanții filarmonicii brăilene să vă procurați din timp bilete de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți este de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.