Prefectul Timofei a lăudat ISU Dunărea Brăila și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila la ședința de evaluare anuală a activității acestora

Astăzi, 02.02.2022, Iulian Timofei, prefectul Județului Brăila, a participat la ședința de evaluare anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dunărea Brăila (ISU Dunărea Brăila), precum și la Analiza activităților desfășurate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila, în anul 2021.
Cu acest prilej, noul prefect al Județului Brăila, Iulian Timofei, a declarat: “Prezența mea la acest eveniment nu este întâmplătoare, ci reprezintă expresia dorinței de a ne prezenta în fața comunității locale ca un corp unitar. Dată fiind experiența mea de până acum, vreau să remarc această echipă extraordinară formată din cadrele ISU, cele ale Poliției, Jandarmeriei și ale celorlalte instituții implicate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila, echipă care s-a sudat foarte bine și care își dă mâna pentru a interveni în cele mai dificile momente pentru comunitate.
Ne întâlnim astăzi pentru a aduce în atenția opiniei publice rezultatele obținute de angajații ISU Brăila, oameni profesioniști și de bună credință. Din acest motiv, merită să le fie cunoscută activitatea care, în opinia mea, nu reprezintă doar o înșiruire de cifre, ci foarte multă muncă, dăruire și disponibilitate de a fi în slujba cetățenilor.
Vă mulţumesc tuturor pentru colaborare şi vă asigur că aveţi în mine un partener de încredere”.

De asemenea, prefectul Iulian Timofei, în data de 01.02.2022, a mai efectuat o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență cât și la Direcția de Sănătate Publică a Județului Brăila. În cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții conducerii celor două instituții, prefectul Iulian Timofei și-a exprimat disponibilitatea în sprijinirea implementării măsurilor ce se impun pentru limitarea răspândirii efectelor actualei pandemii.

Foto Fb. Instituția Prefectului – Județul Brăila