Amenzi pentru nepăstrarea curățeniei orașului și neefectuarea unor lucrări de reparații și întreținere a exteriorului unor clădiri

În perioada 04.01.2022 – 14.01.2022, polițiștii locali brăileni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila.
Este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 71 de ani, surprinse în timp ce aruncau tot felul de deșeuri pe domeniul public, pe str. Dianei, str. Ștefan cel Mare, pe str. Mihai Eminescu, str. Brașoveni, P-ța Apollo sau Șos. Rm Sărat. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 13.000 lei.
De asemenea, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului al Poliției Locale Brăila au aplicat 3 sancțiuni contravenționale proprietarilor a două imobile situate pe B-dul Al. I. Cuza, pentru neefectuarea lucrărilor de reparații și întreținere a părților exterioare ale clădirilor, imobilele prezentând pericol de desprindere a tencuielii exterioare precum și a învelișului acoperișului. Cei trei proprietari au fost amendați cu câte 2.500 lei, fiecare.

Sursă foto: Poliția Locală Brăila