151 de autovehicule, aflate în atenţia autorităţilor din ţară şi din străinătate, descoperite de polițiștii de frontieră români în 2021

Peste 150 de autovehicule, aflate în atenţia autorităţilor din ţară şi din străinătate, au fost descoperite la frontieră în anul 2021, de polițiștii români de frontieră.
Potrivit precizărilor publice ale reprezentanților Poliției de Frontieră Română, în urma misiunilor desfăşurate în punctele de trecere a frontierei şi în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră români au descoperit 151 de autovehicule care se aflau în atenția autorităților sau erau suspecte a fi furate: 122 autoturisme, 16 microbuze, 5 camioane, 1 autocar, 4 motociclete și 3 remorci.
„Cele mai multe autovehicule au fost descoperite la frontiera cu Ungaria, la P.T.F. Nădlac II (judeţul Arad) şi P.T.F. Petea (judeţul Satu Mare). Cazuri semnificative s-au înregistrat şi la frontiera cu Bulgaria, în P.T.F. Calafat şi P.T.F. Giurgiu, precum şi la graniţa cu R. Moldova, unde P.T.F. Albiţa (judeţul Vaslui) are cele mai multe astfel de cazuri.”, se specifică pe site-ul Poliției de Frontieră Română.
Mai multe detalii, pe acest subiect, puteți afla accesând link-ul https://bit.ly/3qzRx8U.

Foto Fb. Poliţia de Frontieră Română