Expoziţia „Crizantema de Aur”, din cadrul proiectului caritabil „Art by Fuego”, își așteaptă vizitatorii

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, au organizat în data de 14 decembrie 2021, dublu spectacol de colinde intitulat „Se-ntorc colindele acasă!”.
Dublul concert de colinde a fost susţinut de Paul Surugiu – Fuego în data de 14 decembrie 2021 ora 16:00, respectiv ora 18:00 în incinta Casei Tineretului din Brăila. Seria spectacolelor de Crăciun de la Brăila au făcut parte din turneul naţional pe care artistul, Paul Surugiu – Fuego l-a susţinut în perioada aceasta, aducând prin glas şi prin imagine magia sărbătorilor de iarnă.
Holul Casei Tineretului a găzduit cea de a optsprezecea expoziție a lui Paul Surugiu, expoziţia personală de tablouri, cu vânzare, pentru ca, apoi aceasta să fie oferită, în custodie, Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila.
Expoziţia tematică „Crizantema de Aur” a fost expusă prima dată în cadrul festivalului cu acelaşi nume desfăşurat în perioada 21-23 octombrie 2021 și este compusă din tablouri pictate în ultima perioadă, din crizanteme multicolore. Acestea sunt înrămate în rame spectaculoase, din lemn de cireș, iar picturile poartă titluri inspirate din romanțele celebre ale românilor.
Colecţia „Crizantema de Aur” face parte din proiectul „Art by Fuego”, un proiect caritabil, ce se adresează iubitorilor de artă, de frumos, care trăiesc în armonie cu aceasta indiferent de formele de manifestare: muzică, pictură, etc. Proiectul „Art by Fuego” este modul prin care artistul Paul Surugiu doreşte să ajungă mai aproape de publicul său şi totodată să sprijine tinerii artişti aflaţi la început de drum prin donarea unui anumit procent din fondurile obținute.
Expoziţia personală de tablouri, cu vânzare, a artistului Paul Surugiu – Fuego poate fi vizionată până în data de 15 ianuarie 2022, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, din Piaţa Traian, nr. 2.

Echipa CJCPCT Brăila