Aproape 1400 de cadouri de Moș Crăciun, din indemnizația de deputat, pentru copii din Județul Brăila

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, continuă și de Moș Crăciun seria faptelor caritabile după ce, de Moș Nicolae, banii din indemnizația sa de parlamentar au fost cheltuiți pe cadouri pentru mai mulți copii din câteva comune brăilene.
„Continui să anunț public modul în care cheltuiesc banii din indemnizația de parlamentar: așa cum am declarat în urmă cu câteva zile, după cadourile făcute de Moș Nicolae unor copii provenind din familii sărace din câteva comune ale județului, acum am oferit cadouri de Moș Crăciun în alte localități.”
Parlamentarul brăilean, cu acest prilej, nu s-a oprit la a face cadouri doar copiilor ce provin din familii cu probleme materiale, ci tuturor copiilor de școală generală din șapte comune din județul Brăila: „De data aceasta, am umplut tolba Moșului cu cadouri nu doar pentru copiii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, ci pentru toți copiii din comunele Frecăței, Surdila Greci, Zăvoaia, Cireșu, Ciocile, Lanurile și Ulmu.
Anul acesta a fost unul destul de greu pentru adulți, dar și pentru cei mici, care au fost bulversați de schimbările prin care au trecut ca urmare a situației pandemice și, de aceea, am considerat potrivit să le fac o bucurie tuturor copiilor din localitățile pe care le-am ales, nu doar unora dintre ei.
Dat fiindcă avea multe cadouri de împărțit, Moș Crăciun a început treaba mai devreme: la unii dintre copii a venit în acest week-end, iar la alții în cursul primelor zile ale acestei săptămâni.
În total, este vorba de aproape 1400 cadouri pe care le-au primit toți copiii de până în clasa a VIII-a inclusiv, din comunele menționate. Valoarea totală a cadourilor este de 70.000 lei.”
Deputatul Alexandru Popa a promis că va continua să își folosească indemnizația sa de parlamentar în acțiuni caritabile, cu increderea că sărbătorile Crăciunului din acest an au fost mai frumoase pentru familiile către care s-au îndreptat cadourile sale.
„Cred că astfel am făcut Sărbătorile mai frumoase nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinții lor, mai ales că în cazul unora dintre ei, era posibil ca Moș Crăciun să nu ajungă deloc.
Voi continua să-mi folosesc indemnizația de parlamentar în acțiuni care înseamnă susținerea unor brăileni aflați în nevoie și voi anunța de fiecare dată în ce fel au fost folosiți banii, pentru o deplină transparență. Deja am primit o mulțime de solicitări din tot județul, de la oameni care au aflat de intenția mea și care au nevoie de ajutor. Nu-i voi putea ajuta pe toți, dar o să selectez cu atenție acele cazuri care voi considera că sunt mai urgente.
Cu speranța că în toate familiile brăilenilor care au copii va ajunge Moș Crăciun cu cadouri, le doresc Crăciun fericit tuturor.”, a mai declarat Alexandru Popa.