„Crăciun de poveste” cu Filarmonica “Lyra-George Cavadia”

„Crăciun de poveste” este titlul concertului vocal-instrumental extraordinar unde Filarmonica “Lyra-George Cavadia”, alături de Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila invită brailenii să ia parte în ziua de joi, 23 decembrie 2021, ora 18:30, la Casa Tineretului Brăila.
Orchestra de Cameră “George Cavadia” condusă de Petrea Gogu, Corul Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard”, dirijor Daniel Nistor, mezzosoprana Florentina Soare, Clubul de dans Valentina Dance și muzicologul Laura Sava, propun, cu această ocazie, audierea celor mai cunoscute bijuterii muzicale din creația compozitorilor români și străini.
Conform precizărilor organizatorilor, locurile fiind limitate, 70% din capacitatea sălii, cei interesați sunt invitați să își procure din timp bilete de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.